Depressie therapie bij Psycholoog Breda

Als je depressief bent, ben je alleen

Je bent somber, en je voelt je ‘leeg’. Niet een paar dagen, maar al een hele tijd. En niet alleen dat, je hebt waarschijnlijk ook nog andere klachten. Misschien heb je slaapproblemen terwijl je toch heel moe bent, je piekert en bent prikkelbaar, je merkt dat je je moeilijker concentreert.

Mensen die zich depressief voelen, zonderen zich vaak af. Ze vervreemden van diegenen die juist dichtbij staan, die ze juist nu zouden kunnen helpen.

Doorbreek het stille gevecht

Daarbij komt dat het hartstikke lastig is om te weten of je depressief bent. Vooral in de periode voor de depressie worden de gevoelens gemakkelijk afgedaan. Een tandje erbij, een keertje goed uitslapen, de kiezen op elkaar. Maar het wordt steeds zwaarder. En het wordt ook steeds moeilijker om het er over te hebben. Het gevecht tegen de gevoelens wordt stiller en steeds meer van binnen.

Heb je deze klachten en gevoelens, praat eens met een psycholoog. En doorbreek jouw stille gevecht.

Waarom voel ik me depressief?

Gevoelens van depressie kunnen overal vandaan komen. Soms vertaalt een nare ervaring zich in depressieve klachten. Maar het kan heel goed zijn dat je, van buiten bekeken, alles helemaal voor elkaar hebt en je je toch zo voelt.

Contact Psycholoog Breda

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel voor deskundig en persoonlijk advies. Neem contact op of bel ons op 076 – 76 02 891. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Ik heb geen wachtlijst, je kunt snel aan de slag met je klacht.