Loopbaanbegeleiding en outplacement bij Praktijk Psycholoog Breda

Je komt in je leven een aantal keer op het punt dat je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan. Maar wat is de beste keuze?

Ik begeleid je bij het maken van bewuste keuzes. Het uitgangspunt bij de begeleiding ben jij en het herstellen van de verbinding met je eigen kracht, talent en kwaliteiten.

Competentiecoaching

Bij competentiecoaching staan werkgerelateerde thema’s en ontwikkelvraagstukken centraal. De aanpak richt zich op het verder ontwikkelen van vaardigheden en houding. We oefenen concreet met nieuw gedrag en vaardigheden aan de hand van individuele training.

Aanleiding voor competentiecoaching kan bijvoorbeeld ineffectieve beïnvloedingsvaardigheden zijn. In gesprekken ben je bijvoorbeeld te veel aan het woord en word je wel eens verweten dat je ‘drammerig’ bent.

Je leert alternatieven en effectief gedrag. De focus ligt op het concreet toepassen van de nieuwe vaardigheden en gedrag in de praktijk.

Individuele stress- en burn-out begeleiding

Bij individuele stress- en burn-out begeleiding ligt de focus op die situaties en thema’s in jouw leven en werk die energieverlies, spanning en innerlijke conflicten in de hand werken.

Er wordt aandacht besteed aan het herstellen van de energiebalans, gericht leren ontspannen in lastige situaties, terugkeer naar werk en het voorkomen van herhaling/terugval.

Contact Psycholoog Breda

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel voor deskundig en persoonlijk advies. Neem contact op of bel ons op 076 – 76 02 891. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Ik heb geen wachtlijst, je kunt snel aan de slag met je klacht.