Laat je burn-out en stress behandelen in Breda

Opgebrand

Wat zijn de signalen om een burn-out te herkennen? Oververmoeidheid bijvoorbeeld, maar ook moeilijk dingen kunnen onthouden. Verder kun je denken aan, slapeloosheid en vaak verdrietig zijn. En hoe komt het dat je een burn-out hebt? De belangrijkste oorzaak is meestal een chronisch teveel aan werk in combinatie met te weinig rust in combinatie met weinig plezier in je werk.

Opgebrand. Het woord zegt het goed, het is op, er is niets meer, je bent leeg.

Je verliest veel

Je verliest veel bij een burnout. In de eerste plaats het contact met jezelf, je gevoel van zelfvertrouwen. Daarnaast met je naaste omgeving, juist de mensen die je willen helpen zijn voor jou maar moeilijk te verdragen.

Burn-out is goed te behandelen

Veel mensen krijgen een keer in hun carrière een burn-out. De beroepspraktijk heeft er veel aandacht aan besteed en we kunnen een burn-out goed en snel behandelen. We herstellen je energieke gevoel, we werken aan hoe je goed en gericht kunt ontspannen, hoe je je energie over een dag verdeelt, hoe je kunt geven, maar ook nemen.

Cliënten geven aan na de behandeling meer te genieten van het leven, een zinvollere invulling te kunnen geven aan werk en privé en in het geheel eenvoudigweg meer plezier te hebben.

Contact Psycholoog Breda

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel voor deskundig en persoonlijk advies. Neem contact op of bel ons op 076 – 76 02 891. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Ik heb geen wachtlijst, je kunt snel aan de slag met je klacht.